Település:
Somogy megye, Siófok


 

 

 

BEBÓ Aquapark! Tengernyi élmény!

Több mint 600 négyzetméteren határtalan élmény vár! Minden korosztály megtalálja a számára legszórakoztatóbb elemeket.Tengernyi élmény a Balatonon!

Több mint 600 négyzetméteren határtalan élmény vár!


Mutasd meg az ügyességed a trambulinon, egyensúly érzékedet a csúszós kanyarban vagy az egyensúly gerendán, erődet a majom ketrecben, vagy csak ugrándozz vagy csúszdázz a toronyból! És ez még nem minden...

Rólunk

A BEBÓ Aquapark a 2016-os szezontól várja a mókázásra, mozgásra és ÉLMÉNYre vágyó vendégeit, legyen szó kicsiről vagy nagyról. Magyaroszág egyik legnagyobb Wibit víziparkja, mely több mint 600 négyzetméter területen fekszik Siófokon, az Aranypart kellős közepén, a Tömörkény István utcánál.
 

A park összeállításánál első számú szempont volt, hogy minden korosztály megtalálja a számára legszórakoztatóbb elemeket. Próbálj ki új trükköket a trambulinon, tedd próbára az erődet a majom ketrecben, távolugró képességedet a vizes árok fölött vagy a toronyból, egyensúly érzékedet a csúszós kanyarban és próbáljátok ki, hogy kit tudtok a legmesszebb kilőni a katapulttal! És a további számos élményelemről nem is beszéltünk...
 

Rendkívül fontos számunkra a biztonság, ezért a mindenki számára, aki a víziparkot használja kötelező a mentőmellény viselése. Aquaparkunk Tüv Süd biztonságtechnikai minősítéssel rendelkezik. Játék közben rohan az idő, ne feledkezz meg a napolaj használatáról sem!

Tudnivalók

Nyitvatartás:

A hét minden napján10 - 20 óráig augusztus végéig


Árak:

  • 1/2 óra: 1.690 Ft
  • 1 óra: 2.190 Ft
  • Napi jegy: 5.490 Ft
  • Heti jegy: 19.990 Ft

Megközelíthetőség:

Víziparkunk Siófokon, az Aranyparton található, a Tömörkény István utca végén, a Beló Büfé & Restaurant-tal szemben

Ingyenes parkolás:

A Tömörkény István utcai nagy parkolóban, ahol víziparkunk található, valamint a környező utcákban ingyenes a parkolás.

Rossz időben is nyitva:

Víziparkunk rossz idő esetén is nyitva tart, mindössze a másodfokú viharjelzés idejére zárunk be.


Bankkártyával is fizethesz: Fizetésnél lehetőséged van használni Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro és American Express kártyádat.


Fotók: Forrás: http://www.beboaquapark.hu